SV Geuldal

SV Geuldal is de nieuwe voetbalclub van Schin op Geul en Wijlre. De vereniging is ontstaan in 2015 uit een fusie van RKVV Struchter Boys en VV Wijlre. De naam SV Geuldal is gekozen door de leden zelf en de clubkleuren zijn afkomstig uit de shirts van Strucht (oranje) en Wijlre (rood). Zelf ben ik sinds mijn 6de levensjaar lid van Struchter Boys en ben ik afgelopen jaar automatisch lid geworden van de nieuwe club. Voor de club heb ik diverse projecten gedaan op geheel vrijwillige basis.

Website

De website www.svgeuldal.nl is hét punt waar leden, sponsoren, supporters en andere belangstellende al hun informatie kunnen vinden over de vereniging. Deze responsive website kan door diverse leden bijgewerkt worden waardoor hij zo actueel mogelijk blijft.

Website_SVGeuldal2

Huisstijl

Bij de start van de club was er behoefte aan een strak oogende huisstijl die de uitstraling had van een professionele voetbalclub. Aan de hand van het logo (ontworpen door Marco Nix) zijn er verschillende onderdelen van de huisstijl ontworpen.

Diverse

Poster ontwerpen

De vereniging kent veel activiteiten. Hieronder vallen niet alleen de wedstrijden in het weekend, maar ook een aantal randactiviteiten. Hiervoor zijn met behulp van de huisstijl een aantal posters gemaakt.

Posters_SVGeuldal

Social media

In beide dorpen zijn veel mensen die de club op de voet willen volgen. Om deze te bereiken is SV Geuldal ook actief op social media. Naast informatieve en aantrekkelijke berichten op Facebook zijn de wedstrijden van het eerste elftal live te volgen via Twitter.

Vorige week zondag werden de eerste punten gepakt met een 0 – 1 overwinning op Jekerdal. Kan die lijn doorgetrokken…

Geplaatst door SV Geuldal op vrijdag 18 september 2015

 

< Terug naar home.