theSJinn

theSJinn, een luxury guesthouse in het Heuvellandschap van Zuid-Limburg. Het is een luxere Bed&Breakfast die juni 2016 hun eerste gasten hebben mogen ontvangen. De eigenaren hebben hun plekje in Schin op Geul gevonden. Voor mij een mooie opdracht waar ik met veel plezier aan gewerkt heb!

Logo

Het begon allemaal met het ontwerpen van een rustig logo. Het logo is tot stand gekomen in goede samenwerking met de opdrachtgever. Uiteindelijk is het een strak logo geworden waarin de drie onderdelen van de naam goed te zien zijn: the – SJ – inn. Dit is allemaal gebaseerd op de theorie die de heren op deze naam hebben bedacht.

‘Schin op Geul’ in dialect is ‘Sjin’
Een guesthouse is een ‘Inn’
Een ‘Inn in Sjin’:
… the SJinn!

Logo_theSJinn

Huisstijl

Vervolgens is met dit logo een bij behorende huisstijl ontworpen. Ook deze huisstijl moest rust uitstralen, maar tegenlijk ook een beetje luxueus zijn.

Huisstijl_theSJinn

Website

Uiteindelijk is gewerkt naar een mooie, rustige website. De wens van theSJinn was om een strakke, moderne website te maken waarop niet alleen zij zich presenteerden maar waar ook de gehele omgeving zich liet zien. Het resultaat is sinds 21 juni 2016 te zien op www.thesjinn.nl.

Website

< Terug naar home.