Albert Heijn Valkenburg

Sinds maart 2011 ben ik actief als allround medewerker bij Albert Heijn Valkenburg. Dit doe ik op parttime basis meestal in de avonduren en in de weekenden. Naast het helpen van klanten aan de kassa sta ik regelmatig als teamleider bij de klantenservice. Hierbij behandel ik diverse vragen/klachten van klanten en stuur ik de overige caissières aan. Daarnaast is er een PostNL punt in ons filiaal gevestigd waar klanten van diverse diensten gebruik kunnen maken. Denk hierbij aan het versturen en ontvangen van verschillende soorten brieven/pakketten, het beheren van postbussen of het kopen van RDW diensten. Voor deze service heb ik een training van PostNL gevolgd en deze voer ik in de praktijk uit. Verder beheer ik de Facebookpagina en ontwerp ik met enige regelmaat diverse drukwerken voor de winkel. Sinds oktober 2013 is de Gall & Gall aan de winkel toegevoegd en ben ik ook actief in deze winkel als verkoopmedewerker.

Facebook

Voor de Facebook pagina van Albert Heijn Valkenburg heb ik diverse berichten geschreven. Verder zijn er al een aantal filmpjes verschenen die door mij gemaakt zijn.

Welkom bij Albert Heijn Valkenburg!

Albert Heijn Valkenburg is dé supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen!

Waarom? Dat laten we zien in dit korte filmpje!

#svhj

Geplaatst door Albert Heijn Valkenburg op donderdag 23 november 2017

Ja, ook bij uw Albert Heijn Valkenburg was het vandaag even donker. Inmiddels doen de lampen en de kassa’s het en zijn we weer tot 22 uur voor u geopend! #stroomstoring

Geplaatst door Albert Heijn Valkenburg op maandag 2 november 2015

 

Ontwerpen

Naast de Facebook pagina heb ik diverse drukwerken ontworpen voor diverse acties.

albertheijn_diverse2

< Terug naar home.