Deurenberg Media

Van september 2013 tot en met februari 2014 liep ik stage bij Deurenberg Media in Kerkrade. Deurenberg is een mediabedrijf/drukkerij met een eigen ontwerp afdeling. In dit bedrijf heb ik veel geleerd over het ontwerpen van drukwerk, logo’s, website’s en veel meer. Voor dit bedrijf heb ik diverse opdrachten gedaan.

iKirchroa

Rode draad tijdens mijn stageperiode was het magazine iKirchroa. Dit was nog niet bestaand maandblad voor en door alle inwoners van de gemeente Kerkrade. Tijdens de 6 maanden dat ik in het bedrijf gewerkt heb heb ik onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van dit magazine, het was namelijk een lang uitgesteld idee van eigenaar Paul Deurenberg. Uiteindelijk sloot ik mijn stageperiode af met de eerste proefversie van het blad. Vervolgens is de ontwikkeling verder gegaan en in september viel de eerste editie bij alle Kerkradenaren op de deurmat. Alle informatie over iKirchroa vind je op hun website: www.ikirchroa.nl.

iKirchrao

Winkel&Win

Een van de vele opdrachten die ik ook kreeg was het ontwerpen van een reclamecampagne voor de ondernemers in de stad. Het idee was om een loterij te organiseren waaraan mensen konden meedoen die inkopen hadden gedaan in het centrum van Kerkrade. Bij een besteding van € 100,- kregen de mensen een lot waarmee ze kans maakte op auto’s en andere mooie prijzen. Ik heb hiervoor alles verzorgd: posters voor alle winkels, flyers voor de hele stad, banners langs de weg, advertenties in de krant en zelfs Abri’s in bushokjes.

Winkel_Win

De EuregioCarrièrebeurs

Een andere opdracht was de EuregioCarrièrebeurs. Dit was een beurs in 2014 die georganiseerd werd in het Mecc Maastricht. Als korte opdracht heb ik hier in een kort tijdsbestek een logo voor ontworpen en een website voor gebouwd. Helaas was de editie van 2014 de enige en is de website inmiddels uit de lucht gehaald.

Euregiobeurs

< Terug naar home.