Sprookjesbos

Het Sprookjesbos Valkenburg is een kleinschalig themapark in Valkenburg aan de Geul. Voor dit themapark heb ik in 2015 mijn afstudeeropdracht gedaan. Van februari tot juli heb ik me verdiept in het doen en laten van de doelgroep van het park. Uiteindelijk heb ik dit verwoord in een 104 pagina tellende scriptie. Hierbij aan toegevoegd twee oplossingen in de vorm van een website en een nieuwe attractie.

Scriptie

Mijn eindscriptie is hier te lezen.

Diverse_Sprookjesbos

Eindproduct

Het eindproduct van mijn afstudeerstage was een volledig vernieuwde website. De ontwerpen van deze website worden op dit moment meegenomen in een definitieve nieuwe website voor het Sprookjesbos.

Website_Sprookjesbos

Doeps Gevaarlijke Groeve

Het tweede gedeelte van mijn eindproduct was de Doeps Gevaarlijke Groeve. Deze is direct gerealiseerd en L1 is zelfs een kijkje komen nemen.


Plattegrond 2016

In de zomer van 2016 gaat het park een groot gedeelte aan de bovenkant van het park weer openstellen voor het publiek. Dit gedeelte moest toegevoegd worden aan een nieuwe plattegrond waarvoor ze mij hebben ingeschakeld. Met behulp van Photoshop is de oude plattegrond weer uitgebreid met een nieuwe parkeerplaats en diverse horeca gelegenheden.

Plattegrond

< Terug naar home.