#TW SV Geuldal

Jaarlijk organiseert SV Geuldal (voorheen Struchter Boys) aan het begin van het seizoen het Trainingsweekend. Een weekend lang trainen alle jeugdspelers om klaar te zijn voor de competitie. Steevast onderdeel is het media gedeelte: hier krijgen de spelertjes het gevoel een echte prof te zijn.

SV Geuldal Magazine

Speciaal voor het trainingsweekend in 2015 werd alles uit de kast gehaald om een mooi aandenken te creƫren. Het was namelijk het eerste trainingsweekend van de nieuwe vereniging SV Geuldal. Vier weken na het weekend kregen alle deelnemers dan ook iets unieks op hun deurmat: een eigen magazine met hun eigen foto er op!

Alle jeugdspelers werden tijdens het weekend op de foto gezet door NR Studio. Deze foto verscheen vervolgens op een door mij ontworpen magazine met allerlei artikelen over het trainingsweekend en over de nieuwe club. Het project kreeg veel lof uit beide dorpen en de boekjes zullen door alle deelnemers nog lang bewaard worden. Het boekje van Raiko van Kempen (speler van het jaar 2015) werd meerdere malen gedrukt en verspreid onder sponsoren en andere belangstellende.

tw15

Champions League

Een van de hoogte punten ieder jaar was de Champions League, een toernooi met alle deelnemers als afsluiting van het weekend. Dit toernooi wordt ieder jaar vastgelegd op camera en verschijnt met een korte impressie online.

< Terug naar home.